Despre AUTONOM

Autonom Lease

Despre Autonom

Autonom este cea mai extinsa companie de mobilitate din Romania, avand o retea de 42 de agentii in 30 de orase si o flota de peste 3500 de masini.
In portofoliul nostru se regasesc urmatoarele servicii de mobilitate:

Servicii oferite pentru vehicule comerciale si autoturisme:

1. Rent a Car / Van
Inchirierea unei masini pe termen scurt sau mediu, din flota Autonom, oriunde in Romania.
2. Leasing operational
Externalizarea partiala sau totala a parcului auto, printr-un contract de inchiriere sau de management de flote, pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 57 de luni, in schimbul unei rate lunare fixe.
3. Replacement
Inchirierea unui autovehicul similar pentru o masina indisponibila temporar, pentru perioada in care aceasta este imobilizata.
4. Flota temporara
Inchirierea unei flote pe o perioada determinata pentru diverse proiecte punctuale: delegatii, actiuni promotionale, activitati sezoniere, proiecte cu durata scurta.

Alte servicii oferite de Autonom:

5. Transferuri
Servicii de inchiriere cu sofer, cu autoturisme din clasa business si premium, disponibile in toate orașele din reteaua nationala Autonom, disponibile 24/7/365. Acestea sunt adaptate nevoilor clientilor si au un grad ridicat de confort, siguranta si eficienta.
6. Fleet management
Asigurarea tuturor serviciilor necesare intretinerii unui parc auto precum: full service, asistenta si suport in caz de dauna (tractare, masina de replacement, programari in service), servicii door to door, administrarea schimbului de anvelope, achitarea taxelor s.a.
7. Inchirieri Echipamente
Inchirierea echipamentelor se adreseaza persoanelor juridice, reprezentand solutia optima pentru deducerea integrala a ratei lunare si pentru un cash flow-ul previzibil. Acum poti inchiria echipamentele necesare business-ului tau, nefiind necesar sa le achizitionezi si astfel sa blochez resurse de capital.

 Ce ne recomanda?

  • Flota diversificata de autoutilitare si autoturisme disponibila prin intermediul celei mai extinse retele de mobilitate din Romania;
  • este jumatate dintre companiile mari din Romania beneficiaza de serviciile noastre;
  • Satisfactia clientiilor nostri : 92% au fost multumiti de serviciile oferite, iar 91 % ar recomanda Autonom altor persoane*.

*conform datelor furnizate în 2014 de www.clintelica.com

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer